Zoals bekend wordt het steeds drukker op onze mooie aardbol en is er steeds minder plaats voor ons allen, mens, dier en natuur. We moeten dus zuinig zijn op wat we hebben en gebruiken.

Verspilling is niet meer van deze tijd en het optimaal toepassen van onze hulpmiddelen is een noodzaak. Inzicht in voorraden is daarvoor van groot belang en daarbij kan de QRB CODE een beetje helpen.

Door eenvoudig via je smartphone te noteren wat er in een bewaardoos is opgeslagen en waar deze zich bevindt en dat dan ook weer eenvoudig terug te kunnen lezen, waar we ons ook bevinden biedt de QRB CODE een middel. Hierdoor lopen we niet meer het risico iets te vergeten waardoor het bedorven raakt, we iets dubbel aanschaffen omdat later blijkt dat we het al in voorraad hadden of domweg niet meer weten WAAR we het hadden opgeborgen.

Doordat je je ‘voorraadlijst’ altijd bij de hand hebt kan je mooi zien wat je al in huis hebt als je inkopen doet en of je die producten dan kan combineren met nieuw te kopen producten.

Help mee de wereld te bewaren door goed te noteren wat je voorraad is en niets te verspillen.

Bewustwording is alles, ook het afpassen van eigen vers gemaakte maaltijden draagt bij aan een gezonder en fitter leven.

Inzicht is daarvan het sleutelwoord. Door bewuster om te gaan met ons dagelijks eten, en daar leven we toch voor en door, gaan we ons realiseren dat we hierdoor op de goede weg zijn naar een leven zonder ‘welvaart’ ziektes.

Op basis van onze scanner app en website informatie kunnen we nieuws en tips delen over hoe je het beste producten kan opslaan en (her)gebruiken.

We kunnen informatie delen hoe gezond en verstandig te kunnen leven zonder onnodig en te veel te consumeren. EN bijkomend voordeel is dat we er ook nog geld mee besparen.